Tentang Kami RaD’MAS

logo radimas 163x87Jenama RADMAS merupakan gabungan nama pengasas dan pengusaha RAD’MAS sendiri iaitu Encik Radhi dan Puan Maskiah. RAD’MAS bermula menggunakan 2 orang pekerja dan hanya berbekalkan peralatan asas seperti oven dan lain-lain.  Pada permulaan RAD’MAS hanya menghasikan Tat Nenas Butter.  Jem Nanas, kami masak sendiri dengan menggunakan buah nanas yang segar.  Kaedah ini berkekalan hingga ke hari ini. RAD’MAS diusahakan oleh pengusaha yang berpengalaman dan berpengetahuan yang tinggi.

[box type=”info” size=”large” style=”rounded” border=”full”]Kami telah mengusahakan kuih raya RAD’MAS sejak dari tahun 1995..[/box]

 

Kami telah mengusahakan kuih raya RAD’MAS sejak dari tahun 1995 dan sehingga kini masih lagi meneruskan perniagaan kami yang berpotensi mampu memberi kepuasan keenakan dan pulangan yang berpatutan.

Apa yang menarik dan kelebihan kami ialah harga yang rendah tetapi bermutu tinggi.  Kekuatan kami mempunyai pekerja yang mahir dan berpengalaman serta menggunakan bahan-bahan yang bermutu tinggi.  Semuanya diolah secara tradisional (HOMEMADE).

RadmasCookies_WanitaHariIni_2012_014

En. Radhi dan Puan Maskiah, Pengasas RaD’MAS

Jutawan Kuih - Sesi Temuramah di Rancangan 'Helo Malaysia'

Jutawan Kuih – Sesi Temuramah di Rancangan ‘Helo Malaysia’